Ekološke torbe – Eko torbe

Ekoloske torbeEko torbe su napravljene od recikliranih biorazgradivih materijala. Veoma je jaka, nosi do 15 kilograma, potpuno se razgradi u zemlji u roku od 2 godine.Eko torba je veoma zahvalna za štampu Vašeg logoa, reklamnog slogana ili kampanje, a samim tim što je napravljena od recikliranog materijala predstavlja još jedan mali doprinos očuvanju životne sredine, prave se  u više razlicitih varijanti: Marketa , Packeta , Polly , Pollymini, Naturella, Juta, Makarena…

Eko torba vrlo uspešno zamenjuje PVC kese, samim tim što joj je rok trajanja do 2 godine, potpuno je razgradiva, dok PVC kesi treba više preko 400 godina da se razgradi.

ČUVAJMO PRIRODU !

FOTOGRAFIJA

Fotografisanje privatnih i poslovnih događaja. Izaberite studijsko fotografisanje ili terensko fotografisanje. Fotografisanje portreta za dokumete i sve ostale vaše potrebe. Organizujte događaj a mi ćemo vam pomoći da sačuvate uspomene.

Pročitaj više

KNJIŽARA

Veliki izbor knjiga za decu i odrasle kao i novi naslovi iz izdanja Vulkan-a i Lagune. Širok asoritman kancelarisjkog materijala i školskog pribora. Izaberite idealan poklon iz naše daroteke. Pronađite lokalne suvenire iz Srbobrana. Nudimo vam uslugu štampanje šolja za poklon.

Pročitaj više

ORGANIZOVANA ISPORUKA

Isporuka širom Srbije, kurirskom službom po vašem izboru!

POZOVITE NAS