Biorazgradive kese polidal

Biorazgradive polidal kese, koriste se u svim vrstama maloprodajnih objekata kao što su prodavnice široke potrošnje, pekare , prodavnice zdrave hrane i ostalie specijalizovane radnje. Zamena su za tradicionalne ne ekološke plastične kese koje nisu biorazgradive.

Nudimo vam dve vrste “Polidal” kese:

  • Šuškave biorazgradive polidal kese
  • Glatke biorazgradive polidal kese

Polidal kese proizvodimo u više različitih boja: bela,crna, žuta, narandžasta, crvena, svetlo plava, tamno plava, zelena, srebrna i dr.

Polidal je 100 % razgradiv material koje se u potpunosti razgrađuje u zemlji i ne šteti okolini. Nakon razgradnje za razliku od plastičnih kesa , “polidal” kese ne emituju metan koji je štetan gas za prirodnu okolinu.

Potrošači su sve više svesni o važnosti očuvanja prirodne sredine, cene i poštuju firme koje se brinu o zaštiti životne sredine. Pokažite svojim kupcima da ste odgovorni prema okolini u kojoj živimo.

Živimo u čistoj sredini, Koristimo polidal 100% razgradivu kesu!

FOTOGRAFIJA

Fotografisanje privatnih i poslovnih događaja. Izaberite studijsko fotografisanje ili terensko fotografisanje. Fotografisanje portreta za dokumete i sve ostale vaše potrebe. Organizujte događaj a mi ćemo vam pomoći da sačuvate uspomene.

Pročitaj više

KNJIŽARA

Veliki izbor knjiga za decu i odrasle kao i novi naslovi iz izdanja Vulkan-a i Lagun-e. Širok asoritman kancelarisjkog materijala i školskog pribora. Izaberite idealan poklon iz naše daroteke. Pronađite lokalne suvenire iz Srbobrana. Nudimo vam uslugu štampanje šolja za poklon.

Pročitaj više

ORGANIZOVANA ISPORUKA

Isporuka širom Srbije, kurirskom službom po vašem izboru!

POZOVITE NAS