O nama

Ukratko da Vam se predstavimo,

REKLAM DIZAJN“ je porodična frima osnovana 1990. god. u Srbobranu, Tokom godina uspeli smo da stvorimo malu porodičnu štampariju koja i dalje raste i razvija se. Od skromnih početaka pa do danas nismo odustali od svoje vizije ka unapređenju usluga.I ako je naše primarno poslovanje proizvodnja reklamnog materijala i reklamne ambalaže, ono što je naša misija jeste da pružimo našim klijentima najbolju moguću uslugu.

Danas je , “REKLAM DIZAJN”, više od štamparije. Pored proizvodnje i usluga štampe za reklamne materijale u našoj knjižari možete naći širok asortiman knjiga, kancelarisjkog materijala, školskog pribora, suvenira i poklona.Takođe u ponudi Vam je i naš foto studio za sve Vaše poslovne i private potrebe.
Naši klijenti su naši partenri. Njihovi novi zahtevi su naš izazov, a njihovo zadovoljstvo su nam podrška i stimulans u našem radu na putu ka novim uspesima i kvalitetnijem poslovanju, na obostrano zadovoljstvo. Znanje, kreativnost i kvalitet su naši alati kojim ispunjavamo sve zahteve starih i novih klijenata. Svakoga dana zajedno sa našim klijentima učimo, razvijamo se i unapređujemo svoje usluge
Širok asortimana proizvoda i usluga se povećava svakaog dana a tako i broj naših novih kupaca i klijenata. Profesionalizam i pouzdanost su naša poslovna odluka jer znamo da naši proizvodi i usluge utiču na razvoj vašeg poslovanja.
Proverite kvalitet naših proizvoda i usluga po povolnim cenama!

S poštovanjem
Branislav Krstić
Zorica Krstić

FOTOGRAFIJA

Fotografisanje privatnih i poslovnih događaja. Izaberite studijsko fotografisanje ili terensko fotografisanje. Fotografisanje portreta za dokumete i sve ostale vaše potrebe. Organizujte događaj a mi ćemo vam pomoći da sačuvate uspomene.

Pročitaj više

KNJIŽARA

Veliki izbor knjiga za decu i odrasle kao i novi naslovi iz izdanja Vulkan-a i Lagun-e. Širok asoritman kancelarisjkog materijala i školskog pribora. Izaberite idealan poklon iz naše daroteke. Pronađite lokalne suvenire iz Srbobrana. Nudimo vam uslugu štampanje šolja za poklon.

Pročitaj više

ORGANIZOVANA ISPORUKA

Isporuka širom Srbije, kurirskom službom po vašem izboru!

POZOVITE NAS